ENKELE KLANTEN VERTELLEN DHR. & MEVR. EVRAERTS, ZOUTLEEUW

PRACHTIG RESULTAAT

Wij willen jullie bedanken voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben in onze bovenverdieping. Het is werkelijk een prachtig interieur geworden.


FAMILIE LEDUC

CORRECT EN NETJES

Echt klasse! Vakmanschap van de bovenste plank. Afspraken worden correct nagekomen. Bij thuiskomst ‛s avonds was alles steeds netjes en stofvrij, zodat we niet het gevoel kregen dat we op een werf verbleven. Maar boven al hebben we nu een sfeervol interieur, een echte thuis, dankzij jullie gepersonaliseerde kleuradvies.


ANONIEM, DUFFEL

GEMOTIVEERDE MENSEN

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met OYENDECO. Vanaf het eerste contact zat het direct goed. Te weten dat Koen, de zaakvoerder, mee op de werkvloer staat, vonden we zeker een pluspunt. Maar ook bij jullie medewerkers voelde je echt de betrokkenheid en het zijn ook nog eens aangename mensen. Een echte aanrader om met hen samen te werken.


VANDER AA, BONHEIDEN

CREATIEF, ENTHOUSIAST EN HANDIG

Beste Koen, We willen u en uw team nogmaals bedanken voor jullie prachtige realisatie. Vooral uw creativiteit om tot bepaalde oplossingen te komen, konden we zeer smaken. Ook het feit dat jullie zelf het Gyproc-plafond konden plaatsen, vonden we super. Dit heeft ervoor gezorgd dat we geen extra wachttijden hadden, waardoor de werken zeer vlot verlopen zijn. Verder willen we het hele team bedanken voor jullie enthousiasme en professionaliteit en vooral ook voor de vlotte en aangename samenwerking. We kijken al uit naar ons volgende project samen.


Wil u graag uw ervaring delen. We horen u graag via mail of telefoon of gewoon via de contactpagina natuurlijk. Ook voor een vrijblijvende offerte kan u hier terecht.