OVER ONS

MEESTER-FIJNSCHILDER

Koen Oyen, zaakvoerder van OYENDECO bvba, kreeg de liefde voor het schildersambacht als het ware met de paplepel ingegeven.

Na zijn studies binnenhuisarchitectuur aan het Sint-Lukasinstituut te Brussel besliste hij om het schildersbedrijf van zijn vader verder te zetten.

Hij volgde verschillende gespecialiseerde opleidingen in binnen- en buitenland en bekwaamde zich bovendien in het decoratief schilderen en restaureren van marmer- en houtimitaties, het vergulden in al zijn facetten en het maken en restaureren van venetiaans stucwerk.

Met trots mag Koen Oyen zich dan ook meester-fijnschilder noemen.

Aangezien de schilder- en decoratiewereld in voortdurende evolutie is, mede uit ecologisch oogpunt, blijft Koen Oyen zich steeds bijscholen om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen.

WAARDEN


KLANTGERICHTHEID

Wij hebben steeds oog voor de eigenheid van onze klant, tonen respect voor zijn eigendom en zijn te alle tijde vriendelijk en beleefd. Daarbij dragen wij voortdurend het merk OYENDECO uit. De OYENDECO Gedragscode is daarbij onze leidraad. 

Lifelong partnership is ons doel.

VAKMANSCHAP

Wij bereiken excellence in ons vak dankzij het doorgeven van traditionele kennis en ervaring, generatie op generatie en door uitwisseling met elkaar. Dit in combinatie met het streven naar innovatie en de verdere ontwikkeling en uitwisseling van onze vakkennis en ervaring.

KWALITEIT

Het leveren van een verfijnde afwerking staat steeds centraal. Dit realiseren we met oog voor detail en esthetiek en door met zorg en netheid onze opdracht uit te voeren.